Preview Mode Links will not work in preview mode

Ljudpodden

Nov 23, 2020

Ljudet ute i världen! Vi har med oss vår globala konceptutvecklingschef, Carsten Svensson, som har två decenniums erfarenhet av hur ljudet spelat roll runt om i världen.


Oct 21, 2020

Hur tänker man kring ljudmiljön på hotell och framförallt när man bygger nytt? Vi har med oss Miri Sumiq, ansvarig för det nya hotellet Clarion Hotel Sea U som öppnar i Helsingborg i början av 2021 och vi spelar in på plats i det ännu inte färdiga hotellet.


Sep 23, 2020

Framtidens kontor har aldrig varit mer på tapeten än nu! Vi går djupare i frågan om framtidens kontor och vad som komma skall. Vi har med oss gästen Niklas Madsen från Superlab som är expert inom just framtidens kontor och trender.


Aug 19, 2020

Vi alla har nog varit på en restaurang där vi känner att det är väldigt jobbigt att höra vad vi säger till varandra och njuta av maten. Vi gästas av Thomas Lagö och Lars Bergh som är grundare av Matro.nu där man kan hitta restauranger och kaféer med god ljudmiljö. #dbz


Jul 17, 2020

Ljud och prestation? Spelar ljudet någon roll när det kommer till hur vi presterar? Vi har med oss fotbollsmålvakten Viktor Noring från Allsvenska Falkenberg FF för att verkligen förstå hur det påverkar oss.